SPEKTAKL: Zvezda OBRADOVALA navijače pred duel sa Makabijem!

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova u Berlinu gostuju uvek neugodnoj Albi, a već u četvrtak crveno-belima u goste dolazi “Ponos Izraela“, ekipa Makabija.

Četvrtak će biti prepun velikih sportskih događaja, a upravo će duel Zvezde i Makabija otvoriti ovo uzbudljivo sportsko veče.

Njihov susret je zakazan za 17 časova i 30 minuta, a već u 20 časova na Mundijalu u Kataru igraće reprezentacije Srbije i Brazila. Ni to nije sve, jer će u četvrtak u 20.45 Partizan gostovati Realu u Madridu.

 


Kako njeni navijači ne bi žurili svojim kućama da gledaju fudbalski spektakl iz Katara, Crvena zvezda je svojim navijačima pripremila dupli program u četvrtak u “Pioniru“.

“Naš klub pripremio je još jedno iznenađenje za četvrtak! Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale Aleksandar Nikolić, KK Crvena zvezda pripremio je dva velika video bima koji će odmah po završetku utakmice biti postavljeni ispred tribine C i D, i VIP lože i plave lože.

Osim velikih video bimova, klub je u saradnji sa „Kafeterijom“ obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića)…

Karte za utakmicu Crvena zvezda – Makabi prodavaće se u na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

Dođite da pobedimo Makabi, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere uz pravu navijačku atmosferu“, saopštili su iz Crvene zvezde.

 


Be the first to comment on "SPEKTAKL: Zvezda OBRADOVALA navijače pred duel sa Makabijem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*