POZNATI KOŠARKAŠ ISPROZIVAO IVANOVIĆA: Zbog njega se više nikad neću vratiti u Evropu!

FOTO: KK Crvena zvezda

Kanadski košarkaš Nik Stauskas uključio se u raspravu u vezi sa trening režimom koji vlada u timovima Duška Ivanovića.

Za sve je bila povod izjava novog šefa struke Crvene zvezde koji se našalio kako je trening trajao šest i po sati, posle čega su se javili neki njegovi bivši igrači.

Ponajviše iz Baskonije gde su se Vejd Boldvin i Simone Fontekio podsetili i požalili na gledanje video materijala u trajanju od 40-50 minuta dnevno.

 


Nije dugo trebalo još jednom bivšem igraču kluba iz Vitorije da se oglasi, a Stauskas je otišao najdalje u kritici.

„Igrao sam za njega u Baskoniji. Osećao sam se kao da sam u vojnom kampu svaki dan. Oduzeo je svu zabavu od košarke. Njegova ideologija je skroz pogrešna. On smatra da ako izgubiš to je jer nisi dovoljno naporno radio.Stoga te kažnjava trčanjem sutradan. On je jedini razlog zašto odbijam da ikada više igram u Evropi“, napisao je Stauskas.

Nadovezali su se i drugi igrači poput Džordana Tiodora koji je sa Ivanovićem sarađivao u Bekšitašu koji je igrao u Evrokupu. Kako je istakao iskusni plejmejker, nije bilo restrikcija kao u Evroligi, dok je nekadašnji član Zvezde i Partizana Džejms Gist objasnio kako Duškove metode nisu za svakoga, te da crnogorski stručnjak ubrzo odstrani one „slabe“.

Stauskas je proveo sezonu 2019/20. u Španiji gde je odigrao 22 meča u Evroligi i u proseku beležio devet poena. Osim toga je vreme provodio u „Džej“ i NBA ligi gde je branio boje velikog broja timova od kojih su poslednji bili Boston Seltiksi.

 


Be the first to comment on "POZNATI KOŠARKAŠ ISPROZIVAO IVANOVIĆA: Zbog njega se više nikad neću vratiti u Evropu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*