OTPUŠTEN: Zvezda EKSPRESNO smenila Jovanovića!

FOTO: KK Crvena zvezda

Vladimir Jovanović više nije trener Crvene zvezde.

Nakon slabog starta sezone, pre svega u Evroligi, srpski i regionalni šampion odlučio je da smeni i otpusti mladog stručnjaka.

Klub se zahvalio Jovanoviću na „velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera seniorskog tima“.

 


Mladi srpski stručnjak je letos preuzeo tim, a odlazi sa samo jednom pobedom u sedam mečeva Evrolige, dok je u ABA ligi upisao četiri pobede i neočekivan poraz od Zadra koji je i odlučio njegovu sudbinu.

Iz kluba su proučili da će se o narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku.

Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana u ponedeljak u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 13 časova, te je za očekivati da baš tada imenuju novog trenera.

Spekuliše se da bi to mogao da bude Duško Ivanović, koji je bio trener Friburgu, Limožu, Baskoniji, Barseloni, Estudijantesu, Panatinaikosu, Himkiju i Bešiktašu.

Tri puta je bio prvak Španije, četiri puta pobednik Kupa kralja, sa Limožom je 2000. osvojio Kup Koraća. Ukoliko do saradnje dođe, mogao bi da debituje protiv Asvela 17.novembra.

 


Be the first to comment on "OTPUŠTEN: Zvezda EKSPRESNO smenila Jovanovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*