LALATOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA ČELNIKA ZVEZDE: Pale teške reči!

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović oštro je kritikovao jednog čelnika Crvene zvezde zbog pritisaka koje je trpeo tokom meča na „Čairu“, koji je prvak Srbije dobio na dramatičan način, golom Aleksandra Pešića u 97. minutu susreta.

Kontraverzni stručnjak je poručio da, dok je on tu, za njega nema povratka na stadion „Rajko Mitić“.

 Konkretno, znam da sam sada zasmetao jednom od čelnika Crvene zvezde, koji je mislio da ja treba da budem miran protiv Crvene zvezde, da ne smem da se prekrstim, da treba olako da izgubim. Imao je stres zbog mene do poslednje sekunde utakmice i zato je vršio pritisak. Ja moram da mu se obratim i da mu poručim da ja volim Zvezdu sto puta više od njega, ja sam ponikao u Zvezdi, nikada joj ništa nisam uzeo, samo sam joj davao i on nikada neće biti veći zvezdaš od mene. Ja znam da dok je on u klubu, moja noga nikad neće moći da kroči u Crvenu zvezdu, ali sam baš hteo da se dokažem protiv Zvezde, da ne izgubim tu utakmicu, jer to se piše. Ja ga se ne bojim, nikad nikog nisam puštao u životu! Nije mi bilo prijatno kada moj tim dobije pet žutih kartona u prvom poluvremenu, dva crvena, pa primimo gol u 97. minutu – kazao je trener Nišlija.

 


On se nada poštenoj arbitraži od strane Novaka Simovića.

– Sigurno će se pojaviti neki sudija koji želi da se dodvori gospodinu Filipoviću i da mi baš on da crveni karton za bilo koji komentar. Nadam se da gospodin Simović, koji sudi utakmicu protiv Kolubare, neće podleći tom pritisku. On je jedan od naših najboljih sudija, internacionalac, siguran sam da će suditi 50:50. Ne kažem da je moje ponašanje primereno, ali ne može da bude primereno kada se desi sve što se desi. Ja često znam da prokomentarišem odluku sudija, ali nikad nijednog sudiju nisam uvredio, čak sam im simpatičan – zaključio je Lalatović.

„Meraklije“ će ugostiti Kolubaru na jugu Srbije u subotu od 16 časova.

 


Be the first to comment on "LALATOVIĆ ŽESTOKO UDARIO NA ČELNIKA ZVEZDE: Pale teške reči!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*