UŽAS PRED MUNDIJAL: UEFA i FIFA prete Srbiji zbog izbora u FSS!

FOTO: FSS

Predstavnici UEFA i FIFA oglasili su se posle novog odlaganja izborne skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Nije bilo kvoruma, novi termin je utorak u 14.00 u Staroj Pazovi, a podsetimo, jedini kandidat je Nenad Bjeković.

„Jako smo zabrinuti jer nije bilo kvoruma za održavanje ove Skupštine. Kao što znate pratili smo ceo izborni proces, prošli kroz celu reviziju i očekivali smo da se izbori održe danas. FSS je potrebna stabilnost jer za 3 nedelje počinje SP. Nadamo se da će sutra biti održani izbori po istom programu i dnevnom redu. Ako se sutra ne održi, to ćemo morati da prijavimo u UEFA i FIFA, moraćemo da izvestimo naša sedišta i da preduzmemo dalje korake i vidimo kakve će konsekvence biti“, rekao je Luka Nikola iz UEFA.

 


Svoj komentar dao je i Elkan Mamadov, ispred FIFA.

„Razočarani smo jer nije došlo do kvoruma, a do početka Mundijala je ostalo još samo tri nedelje. Ostaćemo i sutra ovde, a ukoliko se ne održi Skupština, UEFA i FIFA će zasedati po ovom pitanju i verovatno će biti posledica“, rekao je Mamadov.

 


1 Comment on "UŽAS PRED MUNDIJAL: UEFA i FIFA prete Srbiji zbog izbora u FSS!"

  1. Pa to vam je kada kriminalac sa poternice Terzić, drma fudbalskim savezom Srbije. Jadan li je ovaj narod kada pošteni sportisti poput Bjeković su ucenjeni od strane lopova Terzića, zar on da nam određuje ko će da nam bude presednik fudbalskog saveza Srbije. Sada kada postave političara koji se ne razume u fudbal, onda će Terzić da ućuti, jer neće smeti ništa da kaže, ako bi se pobunio, obrisali bi ga sa gumicom da ne postoji. Zadnjih 15-20 godina, samo je jedan presednik bio iz redova FK Partizan, a iz FK C. Zvezde 6 predsednika, među njima Terizaća sa poternice i Kokezu lopova koga su sklonili da ne odgovara za lopovluk u FSS, zapošljavanje švalerke u FSS i davanjem plate i pranje robe bez carine. Razne mahinacije sa preduzećima i preprodaja na Svi zgrade koju je platio 200.000 evra, a preprodao za 6.000.000 evra.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*