REŠENJE ZA ZVEZDINE MUKE: Reprezentativac Italije stiže na Marakanu?

Navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni prelaznim rokom na Marakani, makar kada je reč o ofanzivnom delu tima.

Tokom leta su Ljuticu Bogdana napustili Milan Pavkov i Ohi Omoidužanfo, dok pojačanja u liku Aleksandra Pešića i Kalife Kulibalija još uvek nisu opravdala očekivanja.

O tome je na konferenciji za medije govorio i šef skauting službe Marko Marin koji je istakao da će Zvezda u budućnosti raditi daleko pametnije i ozbiljnije, a danas je stigla i prva potvrda.


„Glas Srpske“ prenosi da je Stevan Mojsilović, inače skaut crveno-belih za slovenačko tržište, velikanu sa Marakane predložio mladog reprezentativca Italije Bambu Susa. 

Reč je o fudbaleru Pize koji ove sezone nastupa na pozajmici u Bilji, druga liga Slovenije. Susa ima 20 godina i očekuje se da se nađe na spisku selektora mlade reprezentacije Italije Paola Nikoleta za naredne akcije.

Ove sezone je na 12 utakmica postigao isto toliko golova, a „Mozzart sport“ prenosi da su crveno-beli kontaktirali agente brzonogog napadača.

Skauti Zvezde su pomno ispratili utakmicu Bilje protiv Rogaške prethodnog vikenda, a iako Suso nije postigao pogodak ostavio je i više nego dobar utisak na crveno-bele.

Ipak, budući da je Suso igrač Pize, srpski šampion će sa Italijanima morati da pregovara o njegovoj budućnosti i pravo je pitanje kakvi su planovi člana Serije B kada je reč o momku porelkom iz Gambije.

Bamba Suso nije zanimljiv samo Crvenoj zvezdi, njega već neko vreme prate skauti Maribora, ali i nekih hrvatskih prvoligaša.

Ipak, poučeni prethodnim iskustvom na Marakani moraju da veruju u sud Stevana Mojsilovića koji je crveno-belima predložio Kahima Parisa. Brzonogi napadač je prošao Zvezdine filtere, ali je na kraju završio u Dinamu iz Kijeva u transferu teškom 1.000.000 evra. 

 


Be the first to comment on "REŠENJE ZA ZVEZDINE MUKE: Reprezentativac Italije stiže na Marakanu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*