ODLUČENO: UEFA donela važnu odluku za duel Ferencvaroša i Zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope gostovaće Ferencvarošu u Budimpešti.

Utakmica je na programu u četvrtak od 21 čas, a UEFA je objavila ko će deliti pravdu.

Susret Ferencvaroša i Zvezde sudiće poljski arbitar Danijel Stefanski, a pomagaće mu zemljaci David Golis i Mihal Obukovič.


Stefanski do sada nije sudio Zvezdi, ali je delio pravdu Partizanu i to čak tri puta. Ipak, jedan meč posebno boli sve navijače Partizana – Stefanski je sudio susret u Alkmaru kada su crno-beli doživeli tragediju i primili dva nesrećna gola, odigrali nerešeno 2:2, i pored toga što su imali pobedu u džepu. 

Sudio je crno-belima još dva puta, u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2015. kada je Partizan u gostima savladao ekipu Dila Gori sa 2:0, kao i u susretu Lige Evrope sa Skenderbegom (0:0).

Ove sezone sudio je 13 utakmica – jednu u kvalifikacijama za Ligu šampiona (Olimpijakos – Makabi Haifa 0:4), jednu u Ligi nacija (Ukrajina – Jermenija 3:0), dve u kvalifikacijama za Ligu konferencija (Lilstrem – Antverpen 1:3 i Fiorentina – Tvente 2:1), ali i osam mečeva šampionata Poljske i jednu utakmicu drugog ranga takmičenja te zemlje.

Podsetimo, Crvena zvezda je na Marakani demolirala Ferencvaroš rezultatom 4:1, a u Mađarskoj će pokušati da stigne do nove pobede kojom bi se u potpunosti vratila u trku za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

 


Be the first to comment on "ODLUČENO: UEFA donela važnu odluku za duel Ferencvaroša i Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*