EVO ŠTA JE PRESUDILO: Jovanović se oglasio posle poraza od Efesa!

FOTO: KK Crvena zvezda

Vladimir Jovanović, trener Crvene zvezde, čestitao je Anadolu Efesu na pobedi u prvom kolu Evrolige.

„Čestitam Efesu na pobedi koju su zaslužili. U drugom poluvremenu su igrali bolje, sa više energije, a mi nažalost nismo na to odgovorili na pravi način. U drugom poluvremenu smo imali problema sa izugbljenim loptama. U poslednjoj četvrtini smo imali sedam izgubljenih lopti i to je previše“, rekao je Jovanović posle utakmice.

Zvezda je u prvom kolu Evrolige izgubila od Efesa 72:59, što možda i nije prava slika stanja na terenu, pošto je dobrih trideset minuta bio egal.


„U napadu nismo kontrolisali igru u prvom poluvremenu. Osim toga, promašili smo nekoliko otvorenih šuteva. U defanzivi smo imali problema sa skokovima u napadu, postigli su lake poene posle skokova i mislim da je to bio jedan od ključnih detalja. Siguran sam da ćemo biti bolji u sledećoj utakmici“, dodao je trener Zvezde.

Utakmicu je posle meča prokomentarisao i Ergin Ataman.

„U drugom poluvremenu smo igrali malo bolje u odbrani i našli smo poene iz tranzicije koje nismo imali u prvom poluvremenu. Nismo igrali dobru košarku, pogotovo ofanzivno, ali smo odigrali sjajnu odbranu i konačno smo u četvrtoj četvrtini našli način da odnesemo pobedu. Imamo četiri nova igrača u našoj rotaciji koji će igrati važne minute. Moramo mnogo bolje da se razumemo u napadu, a naš napad mora da se poboljša“, kazao je Ataman.

 


Be the first to comment on "EVO ŠTA JE PRESUDILO: Jovanović se oglasio posle poraza od Efesa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*