UŽAS NA MARAKANI: Zvezda bez jednog od NAJBOLJIH protiv Ferencvaroša?

FOTO: FK Crvena zvezda

Katastrofalne vesti za Crvenu zvezdu pred meč trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša.

Kako prenose Novosti, Osman Bukari neće biti u sastavu za ovu utakmicu.

On se povredio i videćemo koga će Miloš Milojević staviti u prvih 11. Najozbiljniji kandidati da zamene Bukarija u prvoj postavi su Stefan Mitrović, El Fardu Ben i Ibrahim Mustafa.


Problem sa povredom ima i Nemanja Milunović, pa nije isključeno da će i defanziva Zvezde biti promenjena. Očekuje se da uz levu aut liniju bude Milan Rodić, Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković biće u centrali, a Marko Gobeljić igraće desnog beka.

Ipak, nade za Milunovića ima, tako je bar istakao šef struke crveno-belih Miloš Milojević na konferenciji za medije pred meč protiv Ferencvaroša:

– Što se Milunovića tiče, očekujem da dobijem tačnu informaciju u toku dana oko toga da li će moći da zaigra, ali sve ide u dobrom smeru. Trening je tek večeras, tako da sam pozitivan – rekao je on dan uoči meča.

Milojević je, takođe, istakao i da zna kvalitete Ferencvaroša:

– Ne iznenađuju me rezultati Ferencvaroša, jer znam da imaju kvalitet. Imaju selekciju u poslednjih četiri, pet godina koja je dobra, poznajem te igrače, pogotovo one koji su igrali u Skandinaviji. Doveli su Traorea koji je brz, Tokmak je tu, imaju izuzetnu hitrinu u četiri ofanzivna igrača i to je njihov ključ. Uz to imaju i širok roster, kao i mi, i mogu da dozvole sebi prostor da rotiraju. Tu su i dva slična špica, strateški su sve to uradili da ne trpi sistem. Takođe, trener im je dobar i iskusan, tako da se očekivalo da će biti dobri u Evropi, a tu znate da detalji odlučuju – da li ste postigli gol i odbranili svoj ili niste. Oni su imali i kvalitet i sreću da to urade, tako da nisam iznenađen.

 


Be the first to comment on "UŽAS NA MARAKANI: Zvezda bez jednog od NAJBOLJIH protiv Ferencvaroša?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*