ANDRADE SE OGLASIO: Laž je da sam pričao loše o Partizanu, nisam zažalio zbog dolaska!

FOTO: FK Partizan

Fudbaler Partizana Patrik Andrade oglasio se putem svog Instagrama saopštenjem za javnost.

On je u svom obraćanju demantovao da je udario po Partizanu u intervjuu koji je svojevremeno dao azerbejdžanskim medijima.

– Pre svega, želim da kažem kako se očajno osećam zbog toga što moram da pišem ovo i objašnjavam rečenice iz intervjua koje nikada nisam izgovorio, pogotovo ne nešto protiv Partizana. Jedina istina za mene od prvog dana je da se ovde osećam kao kod kuće, da su me saigrači prihvatili na najbolji način i da imam sjajan odnos sa svima njma. Istina je, krenuli smo loše, 11 igrača je otišlo i trener se promenio. Ali je takođe istina da smo napravili veliki povratak i počeli da igramo izvanredan fudbal. Ko će igrati na kojoj poziciji je na treneru i svaki profesionalac to zna. Nije istina da sam zažalio zbog dolaska u Partizan. Nikada nisam rekao takvu stvar. Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i prolazimo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim – napisao je Andrade u svom saopštenju.


On je i objavio reči koje su bile sporne u intervjuu koji je svojevremeno dao Azerbejdžancima.

– Pre dolaska u Partizan govorili su mi da ću uživati u svemu, i da ću igrati u ekipi koja igra dobar fudbal. Ali kada sam stigao, video sam da je sve drugačije. Tim ima ukupno 15 igrača, pa ne možemo da odradimo normalan trening i utakmicu između nas. Mnogo se mučim, ali ne mogu da igram na svojoj poziciji. Sve što su mi rekli je drugačije od onog što me je sačekalo. Nikada nisam nigde bio srećan kao u Karabagu – reči su koje je Andrade demantovao.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ANDRADE SE OGLASIO: Laž je da sam pričao loše o Partizanu, nisam zažalio zbog dolaska!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*