GOTOVO: Crvena zvezda ima NOVO pojačanje!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je angažovala i poslednje pojačanje u letnjem prelaznom roku, s obzirom na to da je crveno-beli dres ponovo zadužio Srđan Mijailović.

Mijailović je potpisao trogodišnji ugovor i priključio se timu Miloša Milojevića.

„Posle devet godina sam se vratio u Zvezdu, u svoju kuću, presrećan sam zbog toga… Bitno mi je da istaknem da mi je drago što se sve prošli put završilo dobro po Zvezdu, te da je klub dobio obeštećenje kada sam prelazio u Kajzeri i bila bi greška da je bilo drugačije. Da razjasnim i da nikada nisam pregovarao sa večitim rivalom, te da su oni samo kontaktirali moj bivši klub Čukarički, ali da je na tome sve ostalo. Nadam se da ću u ovom mandatu osvojiti titulu sa Zvezdom, to mi je najveća želja“, počeo je Mijailović.


Upoznat je popularni Mićko sa obavezama i zahtevima koji ga čekaju…

„Imam pozitivnu tremu pred prvi trening sa novim saigračima i nadam se da će to sve proći kako treba. Poznajem ekipu, znam dosta igrača, a možda bih izdvojio Rodića i Srnića sa kojim sam prošao Zvezdinu školu, kao one s kojima sam najbolji. Fizički sam spreman i kada trener odluči da igram, biću tu da pružim maksimum. Nadam se da će moje iskustvo značiti i da ću pomoći ekipi, zbog toga sam tu. Želja mi je da osvojim što više trofeja, jer iz prvog mandata imam samo jedan Kup Srbije. Sada hoću to da ispravim“.

Veruje u dobru saradnju sa Sanogom koji deli njegovu poziciju.

„Sanogo je veoma kvalitetan igrač i koliko god da imam iskustvo, uvek može nešto novo da se nauči. Ne sumnjam da će tako i biti“.

Mijailović je bio uz klub prethodnih devet godina kao navijač, ali sada je ponovo tu u svojstvu fudbalera.

„Mnogi zovu, čestitaju, drago im je što sam se vratio u Zvezdu. Znaju i oni da sam i po odlasku iz kluba uvek pratio Zvezdu i nervirao se kada su loši rezultati. Nadam se da će sada biti bolje i da se nećemo nervirati, te da ću opravdati njihova očekivanja i podršku“, podvukao je Mijailović koji je zadužio dres sa brojem 33.

Srđan Mijailović je rođen 10. novembra 1993. godine u Požegi, odakle je kao četrnaestogodišnjak stigao u Zvezdinu omladinsku školu.

Nakon što je prošao sve mlađe selekcije, pod komandom Roberta Prosinečkog je debitovao za prvi tim 5. marta 2011. godine u meču protiv Smedereva. Ubrzo je postao standardan prvotimac i u prvom mandatu u crveno-belom dresu odigrao 69 utakmica.

Inostranu karijeru je gradio u Kajzerisporu (102 utakmice i četiri gola), a potom zaigrao i za Krila Sovjetov (72 utakmice i četiri gola).


U srpski fudbal se vratio tokom 2020. godine i potpisao za Čukarički, za koji je odigrao 67 utakmica i postigao dva gola, posle čega je ponovo došao u Crvenu zvezdu.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "GOTOVO: Crvena zvezda ima NOVO pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*