ODIGRAN BRATSKI DUEL: Fuenlabrada bolja od Partizana u meču punom emocija!

Košarkaši Partizana poraženi su u prijateljskom meču od bratske Fuenlabrade rezultatom 98:84.

Meč je odigran u pravoj sportskoj i prijateljskoj atmosferi, sa akcentom na tri decenije čvrstog prijateljstva koje povezuje Fuenlabradu i Partizan.

Partizan je nastupio bez Džejmsa Nanelija, a za ishod ovog meča ključna je bila treća četvrtina u kojoj je domaćin stekao dvocifrenu prednost.


Pre meča navijači Fuenlabrade, grada u kojem je Partizan u svojoj najuspešnijoj sezoni u istoriji, igrao svoje mečeve kao domaćin, skanidranjem i parolama „braća zauvek“ učinila su veliku čast srpskom klubu, iskazala emocije i veliko poštovanje.

Crno-beli su bolje ušli u meč i tokom prve četvrtine stigli do osam poena prednosti (7:15), ali je domaćin već do kraja ovog dela uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i serijom 19:7 dobije uvodnu deonicu.

Do odlaska na odmor viđena je neizvesna utakmica, a koliko se igralo čvrsto svedoči podatak da nijedna ekipa nije uspela da stekne dvocifrenu prednost.

Tek u trećoj četvrtini Fuenlabrada je pobegla na 10 razlike (64:54), da bi tokom ove deonice ta prednost otišla i na maksimalnih +16 (75:59).

Samo dva puta su u poslednjem kvartalu izabranici Željka Obradovića uspeli da spuste minus ispod dvocifrenog broja koševa, međutim, ne i da zaustave razigrane domaćine.

Naredni meč, u nedelju, Partizan igra protiv ekipe koju je svojevremeno porazio u finalu za najveći evropski trofej, Huventudom, od 18:30.


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "ODIGRAN BRATSKI DUEL: Fuenlabrada bolja od Partizana u meču punom emocija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*