IMA NOVI POSAO: Vujošević u taboru Partizanovog rivala!

Proslavljeni košarkaški stručnjak Duško Vujošević ima novi angažman.

Dugogodišnji trener Partizana će ubuduće obavljati funkciju stručnog konsultanta u ABA-ligašu Studentskom centru iz Podgorice.

„Jedan od najvećih košarkaških trenera Evrope, čovek kojem je ABA liga srednje ime, vraća se u svoj rodni grad sa misijom da sprovede ‘studente’ od studija do doktorata“, objavio je Studentski centar Derbi.


I sam je Vujošević izjavio da je srećan što će moći da pomogne u radu sa mladima u svom rodnom gradu.

„Odlučio sam da dam doprinos radu SC Derbija kao stručni konsultant. Imam delikatan zadatak da pomognem trenerima kada je u pitanju selekcija i razvoj od mlađih kategorija, do posebno izazovnog perioda prelaska iz juniorske u seniorsku i da ostvarimo rezultat u mlađim kategorijama igrajući sa igračima koji imaju perspektivu“, rekao je Vujošević i dodao:

„Klub ima takav program ‘stvaranja’ igrača, a to je upravo u dosadašnjem radu bila moja specijalnost. SC Derbi ima i adekvatne uslove da realizuje svoje ambicije. Prihvatio sam poziv i poslije jednogodišnje pauze se vraćam košarci, u onom kapacitetu u kojem mi to zdravstveno stanje dozvoljava. Nadam se da ćemo ovom saradnjom biti obostrano zadovoljni“, izjavio je Vujošević.


Be the first to comment on "IMA NOVI POSAO: Vujošević u taboru Partizanovog rivala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*