BUKARI GA DOVEO NA MARAKANU: Zvezda ima novog fudbalera!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski reprezentativac Malija Kalifa Kulibali potpisao je ugovor do kraja sezone sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub.

U saopštenju se navodi da u ugovoru postoji klauzula o produžetku ugovora na još jednu sezonu.

Reprezentativac Malija će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 70, a u beogradskom klubu trebalo bi da zameni Milana Pavkova, koji je nastavio karijeru u Saudijskoj Arabiji.


– Drago mi je što sam ovde. Zvezda i Beograd su veoma interesantni za mene. Poznajem Bukarija, igrali smo zajedno prošle sezone, i zadovoljstvo mi je što ću nastupati za klub sa takvom tradicijom i istorijom. Biće mi zadovoljstvo da doprinesem Zvezdi ove sezone, a cilj nam je da osvojimo prvenstvo i stignemo što dalje u Ligi Evrope – rekao je Kulibali za zvanični sajt Crvene zvezde.

On je priznao da je pratio igre Crvene zvezde.

– Gledao sam Zvezdu pre dolaska, izuzetno zanimljiva ekipa. Pratio sam klub i na instagramu, tako da sam dobro upoznat sa svim dešavanjima. Pričao sam i sa Osmanom Bukarijem, kao što rekoh, imao je samo najlepše reči o klubu i doprineo mojoj odluci da dođem u Zvezdu. Znam i da su ljudi izuzetno vezani za Zvezdu, te da klub ima ogromnu armiju navijača. Zaista, samo najlepše reči sam čuo o klubu i jedva čekam da uložim svoj maksimum kako bismo ostvarili ciljeve – dodao je on.

 


Kulibali je zahvalio navijačima Crvene zvezde na podršci.

 Hvala navijačima na rečima podrške na instagramu. Daću svoj maksimum da ostvarimo što više pobeda i da se radujemo novim uspesima – rekao je Kulibali.

Be the first to comment on "BUKARI GA DOVEO NA MARAKANU: Zvezda ima novog fudbalera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*