MESINA IZUZETNO CENI PARTIZAN: Imaju Obradovića i 20.000 navijača iza sebe!

Armani je za predstojeću sezonu napravio jedan od najjačih timova u prethodnih nekoliko godina.

Ipak, trener milanskog velikana Etore Mesina smatra da njega i njegovu ekipu čeka izuzetno težak zadatak u Evroligi, kao i da ne vidi jasnu razliku između timova koji će igrati u elitnom takmičenju.

Takođe, priznaje da nema predstavu ko će ostati bez plasmana u četvrtfinale.


Partizan i Crvena zvezda nalaze se među ekipama koje će za cilj imati plasman u plej-of.

Evroliga u novoj sezoni će biti na veoma visokom nivou. Čak i nemam lični osećaj kako će tabela izgledati, ko će ostati bez mesta u plej-ofu. Pričao sam s mojim pomoćnicima i niko od nas nema istu ideju. Tu mislim na Panatinaikos, koji se žestoko pojačao, mislim na Crvenu zvezdu i na igrače koje je dovela, mislim na Partizan sa Obradovićem i igračima kao što su Panter, Avramović, Ledej i na njihovih 20.000 navijača“, pričao je Mesina za italijansku Planetu Basket i dodao:

Ako pogledate prethodne sezone, videćete da je vrlo malo timova uspelo da „preokrene“ situaciju kada nisu imali prednost domaćeg terena u plej-ofu. Dakle, to dovodi do toga da morate da budete u Top4, a ne u Top8 ako želite da odete na Fajnal for“.

Posebno se Mesina dotakao Željka Obradovića i njegovog povratka u Evroligu.

Osvojio je toga više nego iko drugi. Svi mi ga smatramo najboljim i sigurno da je njegov povratak pozitivna stvar za evropsku košarku“.

Za kraj otkrio je Armanijeve ambicije u predstojećoj sezoni.

 


Želimo da osvojimo Skudeto, da dodamo treću zvezdicu iznad grba, želimo da se vratimo na Fajnal for Evrolige, ali znamo da prvo moramo da dođemo do plej-ofa, a to neće biti lako, jer od 18 klubova koji će igrati, samo osam idu u drugi krug. U NBA, na primer, od 30 timova, čak 16 idu u doigravanje. Biće jako teško“, poručio je Etore Mesina.

Be the first to comment on "MESINA IZUZETNO CENI PARTIZAN: Imaju Obradovića i 20.000 navijača iza sebe!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*