OTVORIO DUŠU: Mrkela se oglasio povodom odlaska Stankovića!

Sportski direktor Mitar Mrkela se zahvalio Dejanu Stankoviću na besprekornoj saradnji i poželeo dobrodošlicu novom treneru – Milošu Milojeviću.

Popularni “Mister” je samo nekoliko dana nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona odlučio da napusti mesto šefa stručnog štaba crveno-belih.

– Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje – rekao je Mrkela i dodao:


– Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojevićem na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu – istakao je on.

Podsećamo, promocija Miloša Milojevića je zakazana za subotu u 13 časova, dok će debi na klupi Crvene zvezde imati istog dana od 20:30 kada na stadion Rajko Mitić dolazi Javor.

Samo četiri dana kasnije očekuje ga i najteži mogući meč, gostovanje Partizanu u Humskoj 1.

 


Milojević je svoj poslednji angažman imao na klupi Malmea, kojeg je napustio nakon šokantne eliminacije od Žalgirisa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "OTVORIO DUŠU: Mrkela se oglasio povodom odlaska Stankovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*