IZNENAĐENJE: UEFA donela šokantnu odluku uoči duela Zvezde i Makabija!

FOTO: FK Crvena zvezda

Engleski arbitar Entoni Tejlor deliće pravdu na revanš meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Makabija iz Haife.

Njegovo delegiranje dolazi u trenutku kada je on jedan od najomraženijih arbitara na Ostrvu posle derbija između Čelsija i Totenhema (2:2).

Tejlor je bio glavni arbitar na tom meču i doneo je nekoliko diskutabilnih odluka, a ponajviše mu je zamereno to što nije video kako je Kristijan Romero u sopstvenom šesnaestercu za kosu vukao Mark Kukurelju iako je bio u neposrednoj blizini.


Revoltirani navijači Čelsija su zbog toga pokrenuli peticiju da Tejlor više nikada ne sudi utakmicu „plavaca“, a koja je do sada skupila skoro 160.000 potpisa.

Tejlor je Zvezdi sudio 2019. godine, takođe u plej-ofu, kada je tim iz Ljutice Bogdana remizirao sa Jang Bojsom (1:1) i plasirao se u grupnu fazu zbog golova u gostima nakon remija u Švajcarskoj (2:2).

Videćemo da li će se ova iznenađujuća odluka UEFA pokazati kao dobrom ili će Tejlor izazvati novi skandal, ovog puta međunarodni.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "IZNENAĐENJE: UEFA donela šokantnu odluku uoči duela Zvezde i Makabija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*