GOTOVO: Srbin potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom!

Tanjug/AP

Konačno je i jedan Srbin zasijao na „Enfildu“.

Mladi Stefan Bajčetić (17) ekspresno je kupio ogovorne u Livepulu na čelu sa menadžerom Jirgenom Klopom, koji je odlučio da sina nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana nagradi novim, sa poboljšanim uslovima, dugoročnim ugovorom.

Mladić koji je prošao kroz sve mlađe reprezentativne selekcije Španije pohvalio se na društvenim mrežama novim parafom, koji je usledio kao ekspresna nagrada pošto je pre manje od godinu dana potpisao prvi profesionalni ugovor sa Redsima.


Iza Bajčetića je sjajno leto.

Posle prošlosezonskih sjajnih izdanja u omladinskom timu Liverpula, Klop je odlučio da ga povede na turneju po Dalekom istoku gde je mladi Srbin zasijao punim sjajem i potom do kraja pripremnog perioda zaslužio mesto u timu za otvaranje sezone protiv Fulama.

Podsetimo, Stefan je u poslednjim danima 2020. godine stigao iz Selte na Enfild, gde su ga u postepeno preusmeravali sa štoperske na poziciju zadnjeg veznog fudbalera, na kojoj je ovog leta uspeo da se nametne nemačkom strategu i izbori se za mesto među fudbalerima koji će konkurisati za najbolji tim Liverpula u nastavku sezone.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "GOTOVO: Srbin potpisao višegodišnji ugovor sa Liverpulom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*