ODLAZI SA MARAKANE: Zvezda ostaje bez napadača!

Talentovani napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić mogao bi karijeru da nastavi u slovenačkom Celju.

Mogla bi Crvena zvezda tokom leta da ostane bez jednog od najtalentovanijih napadača u omladinskoj školi.

Naime, po saznanjima „Mozzart sporta“ na Marakanu je stigla ponuda iz Slovenije za Aleksandra Kahvića, a snažni golgeter iz Teslića će karijeru, po svemu sudeći nastaviti u Celju. 


Rusi su pre nekoliko dana pisali o interesovanju Sočija, ali je tamošnji velikan predugo čekao. U priču se zatim uključilo Celje, a na Marakanu je stigla i zvanična ponuda. Slovenci su voljni da Kahvića dovedu bez obetštećenja, ali da Zvezda dobije pola od naredne prodaje.

Kahvić se nametnuo kao kadet kada je bio najbolji strelac Crvene zvezde na regionalnom Turniru prijateljstva. Zbog toga je prethodne godine bio i na listi uglednog „Gardijana“ kao jedan od 60 najvećih talenata svetskog fudbala. Ipak, paklena konkurencija na Marakani naterala je čelnike srpskog šampiona da razmišljaju o ponudi.

Aleksandar Kahvić je ove sezone iz mlađih kategorija prekomandovan u Grafičar kod Marka Neđića sa kojim je sarađivao u Crvenoj zvezdi.

Ipak, tokom leta su u Grafičar stigli Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica i procenjeno je da Kahvić ne bi imao veliku minutažu. Ako na sve to dodamo da prednost ima i Matija Bubanj, jasno je da za napadača iz Teslića u ovom momentu nema mesta. 

Talentovani napadač ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom, a očekuje se da rasplet čitave situacije bude poznat u narednim danima. 

 


Be the first to comment on "ODLAZI SA MARAKANE: Zvezda ostaje bez napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*