GROBARI ĆE BITI BESNI: Stolica šokirao izjavom posle novog kiksa!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana po drugi put u nizu razočarali su svoje navijače.

Posle remija u Nišu, crno-beli su na svom terenu odigrali nerešeno 0:0 protiv TSC-a.

Ipak, i pored toga trener Parnog valjka Ilija Stolica je zadovoljan.

 


„Falio nam je gol. Čim se završi 0:0, bez golova, jasno je da nismo bili efikasni. Žao mi je, mislim da smo odigrali bolje nego u Nišu i da se podižemo u tom segmentu. Šta da vam kažem, kad se ne postigne gol, ovako se završi“, rekao je Stolica za Arenu sport posle meča.

Na pitanje šta se dešava sa Rikardom Gomešom, koji je slabiji nego inače, trener brani napadača i obrazlaže o čemu je reč.

„Dobro, jednostavno ne može da padne teret na jednog igrača. Rikardo je imao specifične pripreme, nije učestvovao u kompletnom trenažnom procesu, jer je bio povređen, pa traži sebe. Imao je zdravstvenih problema, ali to je što je. Dobro je i čuvan i svi znaju njegove kvalitete. Logično je da treba da očekuje i pomoć drugih igrača sa strane“, objasnio je Stolica.

Trener crno-belih ne misli da je njegovom timu potrebno još pojačanja, ali je uveren da je potrebno vreme da igru isprate i rezultati.

„Mislim da je potrebno još malo vremena. Znam da se kod nas traže instant stvari, na brzinu, međutim, potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, mnogo novih stvari. Otišlo je mnogo igrača. Bez obzira na sve i pritisak očekivanja u ovom klubu, moramo da ispoštujemo jedan proces. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom. Žao mi je što nas rezultat nije nagradio, ali moramo dalje“, zaključio je Ilija Stolica.


Be the first to comment on "GROBARI ĆE BITI BESNI: Stolica šokirao izjavom posle novog kiksa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*