SJAJNE VESTI NA MARAKANI: Zvezda sve bliže MONSTRUOZNOM pojačanju!

Holandski napadač Siril Desers nije uspeo da pronađe transfer u Seriji A, pošto je Genk odbio ponudu iz Italije.

Sa druge strane, čelnici Fejenorda već su našli zamenu za sjajnog napadača, koji se nalazi na vrhu želja uprave Crvene zvezde.

Iako su angažovali Aleksandra Pešića, u Zvezdi smatraju da bi dovođenjem reprezentativca Nigerije rešili veliki posao i stavili tačku na uspešan prelazni rok.


Novonastala opcija u Genku i Fejenordu, širom je otvorila vrata crveno-belima da krenu u napad na Holanđanina, koji je nikad bliži Marakani.

Što se tiče Italijana, Desersa je prethodnih dana želeo Kremoneze. Povratnik u Seriju A poslao je zvanučnu ponudu za napadača, ali su je čelnici Genka istog trenutka odbili. Belgijanci su je odmah odbili, smatrajući da je nedovoljno dobra i da mora da se „pojača“. 

U Genku tvrde da najbolji strelac prethodnog ciklusa Lige konferencija, u kojoj je postigao 10 golova, mora više da bude plaćen. Zato je Siril Desers i dalje na raspolaganju treneru Vuteru Vrankenu i očekuje se da bude na terenu u nedeljnom derbiju sa šampionskim sastavom Klub Briža u prvom kolu Župile lige.

 U ovom času jedino želim da se posvetim meču sa Klub Brižom. Ostalo ne mogu da kontorlišem. Mirno prihvatam situaciju. Svašta sam prošao i doživeo za osam godina profesionalnog bavljena fudbalom. Nema planova na ovom nivou. Bitno je da ne dozvolite da vas neka situacija zavara – rekao je Desers.

Kremoneze, dakle, mora dublje da zavuče ruku u džep, ukoliko želi napadača koji je doživeo potpunu afirmaciju na „Tiganju“.

 Sezona u Roterdamu je bila izvanredna. Kontakt sa Fajenordom i dalje održavam, redovno razgovaram sa trenerom Arneom Slotom, vrata povratku nisu potpuno zatvorena, ali želim da ovoga puta sve teče prirodno. Prošle godine posao sa Holanđanima je završen tek poslednjeg dana prelaznog roka. Taj dan me je koštao nekoliko godina života. Nadam se da ću sad ranije naći klub – istakao je Desers.

 


Be the first to comment on "SJAJNE VESTI NA MARAKANI: Zvezda sve bliže MONSTRUOZNOM pojačanju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*