NIJE MU PREĆUTAO: Stolica odgovorio Kosanoviću!

FOTO: FK Partizan

Bivši trener Crvene zvezde Milorad Kosanović nedavno je izjavio da će crveno-beli sigurno osvojiti titulu u Superligi, kao i da je Partizan slabiji nego prethodne sezone.

Novi trener Parnog valjka Ilija Stolica na konferenciji za medije pred duel sa Javorom iskoristio je priliku da odgovori svom starijem kolegi.

– Naravno da se ne slažem sa tom ocenom. Bio bi apsurd da ulazimo u sezonu slažući se takvim stvarima. Svako ima pravo na stav, Kosanovića poštujem, dovoljno je britak u izjavama kada je to potrebno. Volim kada je dosledan u tim izjavama. Ipak, ne bi bilo dobro da se o našoj ligi priča na taj način. Naše prvenstvo mora da bude neizvesno, takmičarsko, da iz toga ispliva još bolji kvalitet. Što se nas tiče, bavimo se sobom, da uvek budemo na maksimumu i da gledamo kvalitetan fudbal. I u svakom trenutku borićemo se za regularnost. Dovoljno sam u srpskom fudbalu da budem obazriv na sva obećanja.


Stolica je potom upitan da misli da je ovaj tim Partizana sposoban da se bori do kraja za titulu i da parira Crvenoj zvezdi.

– Smatram da jeste – rekao je novi šef stručnog štaba kluba iz Humske 1.

 


Be the first to comment on "NIJE MU PREĆUTAO: Stolica odgovorio Kosanoviću!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*