GOTOVO: Evo ko napušta Partizan

FOTO: FK Partizan

Dok se u taboru Patizana spekulisalo o odlascima nekolicine fudbalera, Marko Jevtović je gotovo u tišini dogovorio transfer u Gazijantep, koji je ekspresno realizovan. Vezista crno-belih će napustiti ekipu u smiraju tekuće sedmice i priključiti se turskom klubu sa kojim će potpisati dvogodišnji ugovor, saznaje Telegraf.

Tokom jučerašnjeg dana Jevtović je prvo obavio razgovor sa trenerom Ilijom Stolicom, potom u večernjim časovima i sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i predočio im želju da se ponovo okuša u inostranstvu, tim pre što ligu u Turskoj poznaje „kao džep“, jer je branio boje Konjespor.


Uz to, novi zainteresovani poslodavac Gazijantep ima ambiciozan projekat da pojača tim i domogne se takmičenja u Evropi naredne sezone, što vezisti ide na ruku, pa je i to jedan od razloga zašto se našao u planovima trenera Erola Buluta i uopšte prihvatio poziv i izazov u pomenutom klubu.

Jetvoviću situaciju olakšava i činjenica da je prilikom dolaska u Partizan u ugovor uvrstio izlaznu klauzulu, u slučaju dobre ponude, koju može da aktivira ovoga leta, iako ima još godinu dana važećeg ugovora sa Partizanom.

Tu dobru ponudu je na sto vezisti stavio upravo Gazijantep i rešio je da se još jednom okuša u turskoj Superligi, u koju se vraća posle skoro dve godine.

Jetvović je u Partizan stigao minule zime, kao slobodan igrač posle odlaska iz katarskog Al Ahlija i za crno-bele je odigrao 20 mečeva u svim takmičenjima.

 


Be the first to comment on "GOTOVO: Evo ko napušta Partizan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*