SPEKTAKL NA POMOLU: Zvezda igra protiv Boke?

FOTO: FK Crvena zvezda

Naredna sezona u Srbiji imaće mnogo veći značaj nego sve dosadašnje, jer će novi šampion izboriti direktan plasman u Ligu šampiona, ali će istovremenio biti i specifična zbog velike pauze koja će uslediti od novembra do februara.

Kao što znate, razlog za tako dugu zimsku pauzu je Svetsko prvenstvo u Kataru, a u Crvenoj zvezdi su već napravili plan aktivnosti kojima će njihov tim popuniti taj period.

Na tu temu je za klupsku televiziju govorio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i otkrio da će ekipa srpskog šampiona otići na naku zimsku turneju.


“Mi već planiramo šta ćemo raditi u tom periodu. Naravno, bilo bi predugo da polovinom novembra raspustimo igrače, tako da će ekipa sigurno ići na neku mini turneju – 15 dana, gde ćemo igrati utakmice, a gde će to biti još uvek ne znamo. Reagujemo uvek u skladu sa novonastalom situacijom, tako je i sada. Igraćemo 3-4 utakmice posle kraja prvog dela sezone“, izjavio je Mrkela.

Naravno, to bi bila inostrana turneja, možda čak i interkontinentalna…

A kako piše Mozzartsport, Zvezda je isplanirala vrlo atraktivne utakmice na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama gde će nesumjivo imati i podršku velikog broja naših ljudi „preko bare“ ukoliko se plan i realizuje.

Kako navodi pomenuti izvor, postoji ideja da Crvena zvezda drugi deo novembra i početak decembra provede u Majamiju i ukrsti koplja sa velikanima južnoameričkog fudbala.

Kao potencijalni rivali Crvene zvezde figuriraju argentinska Boka Juniors, najpopularniji brazilski tim Flamengo, zatim još jedan klub iz Rija Fluminense i meksički Tigre.

 


Be the first to comment on "SPEKTAKL NA POMOLU: Zvezda igra protiv Boke?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*