DROBNJAK OSTVARIO SAN: Sad želim na svetski tron

Nikola Drobnjak ostvario san osvajanjem titule WAKO PRO šampiona Evrope.

Kikbokser Nikola Drobnjak je prošle večeri u Zvorniku savladao Dimitrija Đorđijeva iz Severne Makedonije i osvojio titulu WAKO PRO šampiona Evrope, na takmičenju „ARENA FIGHT NIGHT 5 – BATTLE FOR BELT“.


Naveo je da se za takve pobede živi, te da je pobedio prvaka Evrope i sveta u dve kategorije.

„Znam kakve ‘topove’ imam u rukama, a on je na nogama izdržao sve moje udarce, što govori o njegovoj snazi. Hvala svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ovog takmičenja, pa sam ja na miru mogao da se spremim za meč života“, rekao je Drobnjak.

Kikbokser iz Republike Srpske, koji je u ring ušao uz pesmu „Crven cvete“, koja peva o Kosovu i Metohiji, otkrio je da pre meča nije bilo baš sve kako je zamislio.

„Pre četiri-pet dana sam imao temperaturu, bio sam pod antibioticima. Samo nekoliko mojih najbližih ljudi su znali kroz šta sam prošao da bih ovde zablistao, ostvario svoj san o kojem maštam od 24. godine kada sam počeo da treniram. Sada sam prvak Evrope, ali se tu ne zaustavljam. Hoću da budem prvi na svetskoj rang-listi u svojoj kategoriji koja broji 150 boraca širom sveta“, zaključio je Drobnjak.

 


Be the first to comment on "DROBNJAK OSTVARIO SAN: Sad želim na svetski tron"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*