DROBNJAK OSTVARIO SAN: Sad želim na svetski tron

Nikola Drobnjak ostvario san osvajanjem titule WAKO PRO šampiona Evrope.

Kikbokser Nikola Drobnjak je prošle večeri u Zvorniku savladao Dimitrija Đorđijeva iz Severne Makedonije i osvojio titulu WAKO PRO šampiona Evrope, na takmičenju „ARENA FIGHT NIGHT 5 – BATTLE FOR BELT“.


Naveo je da se za takve pobede živi, te da je pobedio prvaka Evrope i sveta u dve kategorije.

„Znam kakve ‘topove’ imam u rukama, a on je na nogama izdržao sve moje udarce, što govori o njegovoj snazi. Hvala svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ovog takmičenja, pa sam ja na miru mogao da se spremim za meč života“, rekao je Drobnjak.

PROČITAJTE JOŠ:  ČEKAMO RIVALE: Srbija u prvom šeširu!

Kikbokser iz Republike Srpske, koji je u ring ušao uz pesmu „Crven cvete“, koja peva o Kosovu i Metohiji, otkrio je da pre meča nije bilo baš sve kako je zamislio.

„Pre četiri-pet dana sam imao temperaturu, bio sam pod antibioticima. Samo nekoliko mojih najbližih ljudi su znali kroz šta sam prošao da bih ovde zablistao, ostvario svoj san o kojem maštam od 24. godine kada sam počeo da treniram. Sada sam prvak Evrope, ali se tu ne zaustavljam. Hoću da budem prvi na svetskoj rang-listi u svojoj kategoriji koja broji 150 boraca širom sveta“, zaključio je Drobnjak.

 


Be the first to comment on "DROBNJAK OSTVARIO SAN: Sad želim na svetski tron"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*