UDARAC ZA CRNO-BELE: Partizan za siću ostaje bez jednog od najboljih igrača!

FOTO: FK Partizan

Partizan je pre nekoliko dana ostao bez trenera, a uskoro bi mogao da ostane i bez jednog od svojih najboljih fudbalera.

Naime, prema pisanju Aftonbladeta, uglednog medija iz Stokholma, sjajni vezista crno-belih Saša Zdjelar nalazi se na meti švedskog velikana Malmea.

Malme od ove sezone predvodi bivši pomoćnik Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi Miloš Milojević, koji je imao dosta prilike da se uveri u kvalitete nekadašnjeg fudbalera Olimpijakosa.


Zdjelarima veliku želju da zaigra u nekoj od liga petica, ali ponuda iz Malmea, koji će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona je i te kako primamljiva.

Saša Zdjelar

Njemu ugovor sa crno-belima ističe narednog leta, pa je ovo poslednja šansa da klub iz Humske zaradi nešto na ime transfera. U pitanju je cifra od svega 500.000 evra, koja je dogovorena kada je Zdjelar spasao Partizan plaćanja penala Olimpijakosu u proleće 2021. godine.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će se Zdjelarov transfer u Švedsku i ostvariti, a pred crno-belima je težak posao da mu nađu dostojnu zamenu.

 


Be the first to comment on "UDARAC ZA CRNO-BELE: Partizan za siću ostaje bez jednog od najboljih igrača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*