PARTIZANOVO HVALA STANOJU: Igrali smo najbolji fudbal u Srbiji!

Bojan Matic-Bojan Matić-Aleksandar Stanojević-Aleksandar Stanojevic-Partizan-FK Partizan-Superliga Srbije
FOTO: FK Partizan

FK Partizan ke izdao saopštenje povodom odlaska sa kormila trenera Aleksandra Stanojevića.

Crno-beli su sezonu završili kao drugi na tabeli, poraženo su i u finalu Kupa Srbije, a Stanojević je rešio da napusti klub.

Tim povodom oglasili su se i iz uprave kluba iz Humske.


„FК Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj saradnji u protekle dve godine. Period koji je iza nas bio je obeležen mnogim izazovima, na domaćoj i međunarodnoj sceni, a Stanojević je kao i u prethodnom mandatu, još jednom pokazao da je kadar da pobeđuje u nizovima, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu, i da u Evropi napravi istorijski uspeh plasmanom u 1/8 finala UEFA Lige Кonferencija“.

„Međutim, kako je nakon upravo završenog prvenstva, u kom je ekipa Partizana suvereno bila na prvom mestu 30.kola i igrala najbolji fudbal u Srbiji, usled sumnjivih sudijskih odluka, FК Partizan sezonu završio na drugom mestu, trener je kao moralni čin podneo ostavku“, stoji u saopštenju.

U njemu se dodaje i sledeće.

„Treneru Stanojeviću se još zahvaljujemo na radu, posvećenosti, borbi i dokazanoj privrženosti klubu u teškim trenucima i želimo mu puno uspeha u daljoj karijeri“.

„Кako naredna sezona nosi za sobom velike izazove, a šampion domaćeg prvenstva će ostvariti direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona, FК Partizan će sa novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, koji je ove godine nezasluženo izostao. O daljim koracima kluba u vezi sa angažovanjem novog trenera javnost će biti blagovremeno obaveštena“, poručili su iz Partizana.

 


Be the first to comment on "PARTIZANOVO HVALA STANOJU: Igrali smo najbolji fudbal u Srbiji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*