FEŠTA U HUMSKOJ: Milioni spasa stižu u Partizan!

FOTO: FK Partizan

Primera ima nova dva člana, a to su Almerija i Valjadolid.

U veoma neizvesnom finišu sezone gde je poslednje kolo odlučivalo o tome ko će igrati u Primeri, doneta je odluka i ono što je neverovatno, do ovog kola prva dva tima nisu zabeležila pobede.

Alkorkon koji je ubica vodećih, iako je ispao u treću ligu, pobedio je danas Eibar sa 2:1, pa im je uskratio, makar na kratko, igranje u Primeri.


Almerija je bodom protiv Leganesa stigla do Primere, gubili su dva puta, dva puta stizali i na kraju – završili u Primeri.

Garses je doveo Leganes u prednost u 9. minutu, da bi Eli izjednačio u 15. Omeruoje u 42. minutu doveo domaće u novu prednost, ali je Umar Sadik rešio da donese Partizanu još novca golom za izjednačenje, nova tri miliona zbog plasmana Almerije u Primeru što je stajalo u njegovoj klauzuli kada je prodat timu iz Španije.

Pored tri miliona evra, koliko će biti isplaćeno Partizanu, crno-beli će imati i 10% od naredne prodaje ovog fudbalera i to će biti sve od Sadika. Nema šta, važna finansijska injekcija za crno-bele u najbolje moguće vreme.

Valjadolid je čekao kiks dve prvoplasirane ekipe, pobedio je Uesku sa 3:0, ispostavilo se da je sačekao i jedne i druge, pa je na kraju kao prvi prošao do Primere.

 


Be the first to comment on "FEŠTA U HUMSKOJ: Milioni spasa stižu u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*