URUČEN MU OTKAZ: Miljenik Delija oteran iz kluba posle finala Kupa!

Vladan Lukić Marakana

Filip Stojković, nekadašnji bek Crvene zvezde, dobio je otkaz u austrijskom Rapidu zbog toga što je prijavio povredu i potom prisustvovao finalu Kupa Srbije.

Na utakmici sa Partizanom je viđeno nekoliko bivših igrača crveno-belih, te su pored Stojkovića bili prisutni i Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić i Vujadin Savić. Međutim, to nikoga od njih nije koštalo angažmana.

„Trudimo se da klub ispoštuje pravne obaveze prema fudbalerima i to se isto očekuje od njih. Ko igra za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba“, izjavio je direktor Rapida Zoran Barišić.


Predsednik Martin Brikner je dodao da je klub bio primoran na ovakav potez, a nije ni čudo s obzirom na to koliku su pažnju javnosti pobudile fotografije crnogorskog reprezentativca na proslavi u Beogradu.

Stojković je sada slobodan u izboru nove sredine, a videćemo da li će možda Zveza pokušati da ga dovede i vrati u svoje redove.

 


Be the first to comment on "URUČEN MU OTKAZ: Miljenik Delija oteran iz kluba posle finala Kupa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*