SUPERLIGA DOTAKLA NOVO DNO: Delije biraju kad se igraju mečevi poslednjeg kola?

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako sada stvari stoje, poslednje, sedmo kolo plej-ofa Super lige biće igrano u nedelju, a ne kako je prvobitno saopteno iz Zajednice u subotu od 18,30 časova. I to iz bezbednosnih razloga.

Naime, policija je saopštila da ne može da garantuje bezbednost svim učesnicima sportskih priredbi čiji se termini u subotu uveče preklapaju, a radi se o izuzuetno bitnim događajima. Od 18,30 na stadionu „Rajko Mitić“ trebalo je da bude igran meč između Crvene zvezde i Voždovca, u isto vreme na stadionu Partizana crno-beli bi trebalo da ugoste niški Radnički. To je samo po sebi već ogroman izazov, a Sport klub je pisao o tome prethodnih dana.

 


No, to nije sve, u Areni je na programu finalni turnir Evrolige, sa takođe ogromnim bezbednosnim izazovima. Meč za titulu prvaka Evrope zakazan je za 19 časova. Prethodno će biti odigran i duel za treće mesto.

Da se pita samo policija, što bi bilo i logično, fudbalski susreti u kojima su domaćini večiti rivali, bili bi pomereni za nedelju. Ali, nije tako. U „priču“ su uključeni, verovali ili ne, i navijači Crvene zvezde, koji su insistirali da se duel crveno-belih i Voždovcaa, kao i finalni meč Evrolige, igraju u isto vreme.

Želja Delija je da slave zajedno sa pobratimskom grupom navijača Olimpijakosa dve titule, šampiona Srbije u fudbalu Crvene zvezde i prvaka Starog kontinenta tima iz Pireja u košarci.

Sport klub ekskluzivno saznaje da je u 14 časova počeo sastanak generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića sa predsednikom Srbije Aleksandom Vučićem, upravo oko termina pomenutih mečeva.


1 Comment on "SUPERLIGA DOTAKLA NOVO DNO: Delije biraju kad se igraju mečevi poslednjeg kola?"

  1. Urednik ovog portala Iglica Ilijev. Bravo sportski novinari, toliko o neutralnosti sportskih novinara.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*