LJUBIMAC GROBARA POBESNEO: Sve je namešteno, unapred se zna ko je šampion, a ko ispada!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Veoma buran mel viđen je u Kragujevcu, u kojem je domaći Radnički posle velikog preokreta u završnici savladao Proleter sa 2:1.

Bivši fudbaler Partizana i sadašnji član Proletera Nikola Džigi Ninković bio je vidno ljut nakon poraza njegovgo tima.

On je u izjavi za „Telegraf“ udario na sudije i čitavu organizaciju, rekavši da se zna ko je šampion (misleći na Crvenu zvezdu) i ko ispada iz lige:


– Da smo unapred znali da nam se sprema poraz, mi ne bismo ni došli u Kragujevac. Ovakve stvari kao danas, ovo se ne dešava ni u Africi, ni nigde na svetu. Sudijska nepravda, ja sam opravdano isključen, ali pogoci Radničkog su smešni. Njihov drugi gol neću da komentarišem, poneo je loptu rukom i dao gol i sve je u redu. Pokradeni smo, sudija je plaćen da uradi to, a mi smo morali da izgubimo. Dosta je ovoga, mi iz Proletera živimo od fudbala, sportista treba da je dobar čovek, da se bavi lepim stvarima, a ne mutnim radnjama koje traju godinama. Zna se ko je šampion, a ko ispada- rekao je Ninković za „Telegraf“.

Ninković se dotakao i njegovog sukoba sa Mirićem.

– Izvinio sam se, sve je to bilo zbog čitave situacije. Opravdano sam dobio crveni, Lalatoviću sam čestitao, voleo bih da kažem da su bili bolji, ali nisu, mi smo pokradeni. Prvi gol je sporan, lopta je izašla u gol-aut, sudija ej rekao da je korner. Ne postoji ovde potencijal za mlade igrače, svi oni samo igraju mečeve gde se unapred zna sve – zaključio je Ninković


Be the first to comment on "LJUBIMAC GROBARA POBESNEO: Sve je namešteno, unapred se zna ko je šampion, a ko ispada!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*