LETI SA MARAKANE? Zvezda dala ULTIMATUM strancu!

Defanzivac Kristijano Pićini zimus je pojačao Crvenu zvezdu iz Valensije, kao dugoročno rešenje na poziciji desnog beka, ali Italijan nije opravdao očekivanja na stadionu „Rajko Mitić“.

Stoga su, prema pisanju „Mozzartsporta“, predstavnici sportskog sektora crveno-belih odlučili da Pićiniju pokažu „žuti karton“, odnosno poslednju opomenu pred rastanak.

Sa italijanskim asom je obavljen razgovor prilikom kojeg mu je predočeno da mora da promeni stav na treninzima, ali i pristup obavezama kako bi počeo da pruža igre zbog kojih je angažovan sa Pirineja kao slobodan igrač.


Zvezda planira da Pićinija trgne kao svojevremeno Sekua Sanoga, koji se povredio po dolasku na Marakanu, ali mu je ostavljeno dovoljno vremena da se vrati u pravu formu, što je bivši reprezentativac Obale Slonovače uspeo.

Da li će bivši igrač Atalante i lisabonskog Sportinga uspeti da popravi utisak videćemo do leta, u suprotnom aktuelni prvak Srbije će se okrenuti drugim opcijama na desnom boku, najpre preporođenom Milanu Gajiću…


Be the first to comment on "LETI SA MARAKANE? Zvezda dala ULTIMATUM strancu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*