SPAS ZA CRNO-BELE: Milioni stižu u Partizan!

FOTO: FK Partizan

Kažu da “posle kiše dolazi sunce“, pa u tom stilu i u Partizanu ovog proleća očekuju značajno poboljšanje finansijske situacije u klubu.

Nedavno se pojavila dramatična informacija da Partizanu preti suspenzija iz UEFA zbog dugovanja švajcarskom Luganu za Filipa Holendera, ali taj problem je privremeno rešen dobijanjem hitne pozajmice od strane FSS.

Slični problemi u narednom periodu ne bi trebalo da se dešavaju klubu iz Humske ukoliko, za početak, španska Almerija konačno overi plasman u Primeru.


Dobro je poznata informacija da Partizanu sleduju dodatna tri miliona evra od Almerije u trenutku kada ovaj španski klub izbori plasman u elitu, a na osnovu ugovora potpisanog prilikom transfera Umara Sadika u Almeriju oktobra 2020. godine.

Do kraja sezone u španskoj Segundi su ostala još samo četiri kola, a Almerija je trenutno drugoplasirana, sa četiri boda više od Valjadolida koji zauzima treće mesto.

Podsetimo, dve prvoplasirane ekipe iz Segunde će izboriti direktan plasman u Primeru, a one koje budu plasirane od trećeg do šestog mesta igraće u plej-ofu za popunu još jednog mesta u eliti.


Be the first to comment on "SPAS ZA CRNO-BELE: Milioni stižu u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*