VUČELIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sudija će dati gol za Zvezdu na večitom derbiju!

Čukarički i Partizan su u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva odigrali nerešeno 0:0.

Crno-beli su žestoko oštećeni na ovom meču od strane sudije Novaka Simovića, koji je propustio da pokaže direktan crveni karton Bojanu Kovačeviću.

Partizan je zbog toga već reagovao saopštenjem, dok je Saša Ilić samo dan posle utakmice napustio Čukarički zbog izjave nakon meča da je njegov fudbaler zaslužio isključenje.


O svemu ovome za Sportski žurnal govorio je predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

– Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze – započinje razgovor Vučelić.

On nije želeo da komentariše arbitra Simovića.

– Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno…

Na pitanje da čo gaji nadu da Partizan može do pobede u večitom derbiju,Vučelić daje zanimljiv odgovor.

– Uvek ima nade, ali… Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu – zaključio je Milorad Vučeliću razgovoru za Žurnal.


3 Comments on "VUČELIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sudija će dati gol za Zvezdu na večitom derbiju!"

  1. Не замерите човеку. Последице прележане короне

  2. Nemoj Vučela samo ti podguzna muvo Vičića.sklanjaj se iz partizana.ti i vazura ste uništili fk partizan sa stanojem koji je prodao derbi i sa vašim penzionerima hojić,markec,miljković,holender,jevtović,lola,miletić.olako ste se odrekli Sume,Šćekića,Asana,Banjka.prvi i najveći kiks je Vlahović i zato morate da odete ali na robiju.Djura frizura je bio dr nauka za vas iz uprave.najgora uprava,fudb.tim sastav u istoriji kluba trener koji je prodao prošli derbi za novac zajedno sa sanićaninom.

  3. Pa mozda sudije i daju gol Zvezdi,, penaltizan sigurno nije sposoban za to

Leave a comment

Your email address will not be published.


*