PRESAVIO TABAK: Milošević traži 400.000 evra!

savo-milosevic-partizan-trener

Savo Milošević, nekadašnji trener Partizana i Olimpije, tužio je slovenački klub i na ime odštete traži čak 400.000 evra.

Da je Milošević uputio tužbu potvrdio je bivši vlasnik Olimpije koji ga je i doveo na klupu Milan Mandarić, a „Nogomanija“, koja je prenela njegovu izjavu, piše da je u pitanju potraživanje od 400.000 evra.

– Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera – rekao je Mandarić.
Sada ostaje nepoznaznica ko će isplatiti Miloševića, da li Mandarić koji ga je doveo i potpisao sa njim vredan ugovor ili aktuelna uprava na čelu sa nemačkim preduzetnikom Adamom Delijusom koja je otpustila srpskog trenera.


Podsetimo, Delijusev prvi potez bila je smena Miloševića i dovođenje Dina Skendera za šefa struke, te Mandarić ističe da nije na njemu da to plati.

– Sada su to preneli na mene. Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji – dodao je Mandarić.


Be the first to comment on "PRESAVIO TABAK: Milošević traži 400.000 evra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*