RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Zvezda u problemu!

Dejan Radonjic
FOTO: KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da uđe motivisano u meč sa Krkom.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak meč 24.kola regionalne lige protiv ekipe Krke iz Novog Mesta.

Meč se igra od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić, a ova utakmica predstavlja i uvertiru pred dva vezana evroligaška gostovanja ekipama Bajerna (petak) i Žalgirisa (nedelja, zaostala utakmica).


Meč sa timom koji je trenutno u velikoj borbi za opstanak u ligi crveno beli će dočekati bez povređenih Holinsa, Lazića i Cirbesa, a i pored činjenice da je Zvezda veliki favorit u ovom meču, prva utakmica ove sezone u Novom Mestu i dramatična pobeda crveno belih predstavljaju dobar podsetnik pred utakmicu koja sledi:

„Imali smo teško gostovanje u Berlinu, a prethodna dva dana iskoristili smo da se osvežimo i pripremimo za naredne utakmice. I dalje smo nekompletni, jesmo favorit koji želi bodove u utakmici u ponedeljak, ali dobro je prisetiti se prve utakmice u Novom Mestu i to nam je bilo jedno od najtežih gostovanja ove sezone. Zato želimo da odigramo motivisano i ozbiljno od starta, da opravdamo ulogu favorita, i dođemo do pobede za početak još jedne vrlo teške nedelje i dva EL gostovanja koja nam slede u Minhenu i Kaunasu“, rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

Luka Mitrović izneo je očekivanja.

„Imamo ulogu favorita u ovom meču, ali to moramo da opravdamo i dobrom igrom na terenu. Znate kako smo došli do pobede u Novom Mestu posle mnogo borbe i velikog zaostatka. Ta utakmica ispostavilo se bila je jedno od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku lige. Zato želimo da dobro uđemo u meč, opravdamo ulogu favorita i dođemo do pobede“.

Ovo će biti 28. duel dva tima u regionalnom takmičenju, crveno beli imaju 21. pobedu, a u prvom meču sezone poenima Kalinića Crvena zvezda je slavila 71:70 u dvorani Leon Štukelj.

Karte za ovu utakmicu prodaju se od četvrtka, kao i za meč sa Anadolu Efesom koji je na programu 8.aprila.

Meč u hali Aleksandar Nikolić igra se od 18 časova.


Be the first to comment on "RADONJIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Zvezda u problemu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*