ZVEZDA KASNO UPALILA: Barselona rutinski savladala crveno-bele!

Posle četiri uzastopne pobede, u seriji u kojoj su padali Fenerbahče, Baskonija, Real i Makabi, Crvena zvezda je večeras u 30. kolu Evrolige gostovala vodećoj Barseloni i doživela poraz rezultatom 82:70.

Posle dobrog početka i ravnopravne borbe u prvih osam minuta, kada je na semaforu pisalo 15:15, Laprovitola je svojom trojkom započeo Barseloninu seriju 20:2, krajem prve i početkom druge četvrtine, za vođstvo od ubedljivih 35:17.

U tom periodu su se isticali Mirotić i Dejvis u ekipi Barselone, dok je Zvezdu u igri držao Ognjen Dobrić koji je prvo poluvreme završio sa čak 15 postignutih poena.


Barsa je posle 20 minuta igre vodila sa 47:32 i tu prednost je tokom trećeg kvartala uspela da održi, s tim da je u jednom trenutku stigla i do 22 poena viška – 59:37.

Početkom poslednje četvrtine razigrao se Nikola Ivanović, a uz njegove i poene Lazarevića i Voltersa Zvezda je prišla na samo osam poena zaostatka – 67:59.

Nešto kasnije, na oko četiri minuta pre kraja Davidovac je smanjio i na sedam poena razlike, bilo je 75:68, ali Eksam nije dozvoljavao Zvezdi da se dodatno približi i u poslednjoj četvrtini je upisao 11 od ukupno 13 svojih poena, pa je Zvezdin nalet odbijen.

Mirotić je ostao najefikasniji sa 19 poena i četiri skoka, Eksam trinaest, Dejvis 12 poena u Barsi, a Zvezdu su predvodili Dobrić sa 17 i Ivanović sa 13 postignutih poena.


Be the first to comment on "ZVEZDA KASNO UPALILA: Barselona rutinski savladala crveno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*