KAKVA IZJAVA! Evo kako je Stanković prokomentarisao eliminaciju Crvene zvezde!

Dejan Stankovic
FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković sumirao je utiske nakon eliminacije njegove ekipe iz Lige Evrope.

Šef struke crveno-belih nije dočekao kraj pitanja, već odmah reagovao kod pomena „propuštene šanse za prolazak“.

„Zavisi kako se uzme, da li je propuštena. Da li je prošao bolji tim? Verovatno, ali ne znam. Teško je pričati kada si eliminisan. Nisu oni laka ekipa. Preponosan sam na ove momke. Na ovaj stadion. Da li je bilo grešaka? Da smo dali druge, imali smo šanse. Njima se dva ili tri puta odbila lopta i išla je u golmana. Mi sada imamo naše prvenstvo, gde se opet mi pitamo. Nadamo se najboljem“, izjavio je Stanković odmah po okončanju meča.


Stanković se potom obratio novinarima na konferenciji za medije.

„Na ovakvom nivou, dosta odlučuju sitnice i detalji. Skupo smo platili detalje i naše greške. Kada gledamo 180 minuta, odigrali smo dobre dve utakmice. Kada igrate na Marakani, sigurno da uzmemo kalkukisani rizik, da će biti kontra. Nažalost, dogodila se kada se Kristijan povredio. Prekide smo branili odlično, svako je imao bar šansu da da gol. Evo, momak (Eraković), imaće strašnu karijeru. Bila je ovo dobra i ponosna Zvezda. Gol nas je poremetio, ali nisu odustali. Ova pobeda je poklon svim zvedašima“, izjavio je Stanković.

Fudbalerima Crvene zvezde je bilo potrebno da postignu najmanje tri gola za produžetke. Odlično su počeli nakon gola Ivanića u 12. minutu, ali je Kent u drugom poluvremenu rasrpršio nade crveno-belih.

Zvezda je imala brdo propuštenih šansi i na kraju došli do pobede nakon gola Bena iz jedanaesterca, ali je to bilo nedovoljno za prolazak.


Be the first to comment on "KAKVA IZJAVA! Evo kako je Stanković prokomentarisao eliminaciju Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*