CRNO-BELI, OPREZ: Fejnord sprema iznenađenje za Partizan!

FOTO: FK Partizan

Trener Fejenorda Arne Slot suočen je sa velikom dilemom uoči meča Lige konferencija sa Partizanom.

Pred dolazak u Beograd, trener holandske ekipe će posle remija sa Groningenom (1:1), morati da odluči ko će biti vođa navale na narednom meču.

Brajan Linsen se muči sa formom poslednjih nedelja, dok je sve više izgleda da meč počne Siril Desers koji je postigao taj gol u poslednjem remiju ekipe u prvenstvu Holandije.


Slot je priznao da bi u finišu sezone mogao da rotira ovu dvojicu napadača.

„Jasno je kao dan, za napadača kao što je Linsen nije dobro da tako dugo ne postigne gol. Desers je ušao u formu u pravi čas, njegova igra u drugom poluvremenu bila je veoma dobra“, kaže Slot.

Da li će Desers dobiti priliku da zaigra u četvrtak, bilo je pitanje na koje nije neodređen dao odgovor.

„Da li će početi meč sa Partizanom? Mogao bi da počne ako bude bilo potrebno“.

„De Telegraf“ piše da je „Desers namirisao svoju šansu“.

„Da nema alternative, Linsen bi zbog svoje radne etike bez dileme zadržao svoje mesto u timu. Ipak, ta alternativa postoji. Desers je dokazao u prvoj polovini sezone da može mnogo toga, pa i da postiže golove“, zaključak je holandskog lista.

„Algemen Dagblad“ konstatuje da Desersovo vreme tek dolazi.

„Gostovanje Partizanu u Beogradu, sledećeg četvrtka, mogao bi da bude pravi momenat za Desersa. Eliminacija Srba bi značila da bi se Fejenord našao među osam najboljih mimo svih očekivanja. To bi bio zaista dobar posao s obzirom na formu u kojoj se nalaze“, zaključak je holandskog lista.

Inače, Holanđani u Beogradu neće moći da računaju na Patrika Valemarka, koji je u prethodnoj rundi dobio dva žuta kartona, pa je suspendovan.

Meč u Humskoj igra se u četvrtak 10. marta od 18.45 časova.


Be the first to comment on "CRNO-BELI, OPREZ: Fejnord sprema iznenađenje za Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*