VEZISTA PARTIZANA PRIZNAO: Doneo sam lošu odluku!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana stigli su do pobede od 1:0 u Pragu.

Vezista Partizana Miloš Jojić imao je priliku da u 84. minutu meča sa Spartom možda i reši pitanje prolaza u osminu finala Lige konferencija, ali je njegov zicer odbranio golman praškog kluba. Dan posle meča, Jojić je objasnio da je u tom momentu doneo lošu odluku i da žali za propuštenom prilikom, kao i „Grobari“ koji su već videli loptu u mreži Holeca.

– Lopta je bežala od mene, jurio sam je i udario vrhom kopačke, ispostavilo se, nažalost, da nisam doneo dobru odluku, golman je bio preblizu – ocenio je Jojić, svojevrsni tragičar „Parnog valjka“ na „Letni“.

 


Srećom po bivšeg igrača Borusije iz Dortmunda, crno-beli su sačuvali minimalnih 1:0, pa sa lepom zalihom čekaju revanš u Humskoj.

– Znali smo i da Česi odlično trče, traže dubinu, vole duel igru. S druge strane, dali smo gol, imali bolje prilike i zasluženo trijumfovali. Mogli smo da damo još koji gol, ali nema više vremena za razmišljanje, očekuju nas novi izazovi. Timski duh nas je krasio ceo meč, to je najbitniji faktor iz kog se rodila pobeda. Bilo je mnogo borbe, žara, duela.

Narednu utakmicu lider Superlige Srbije igra protiv kragujevačkog Radničkog, koga sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

– Idemo meč po meč, činjenica je da smo napravili sjajnu uvertiru. Očekuje nas izuzetno težak susret protiv Radničkog, koji nema šta da izgubi. Došao je novi trener, pokušaće da trgne Kragujevčane, ali verujem u pobedu. Ne razmišljamo mnogo o narednim utakmicama, samo nam je ova sada u glavi – naveo je Miloš Jojić.

 


Be the first to comment on "VEZISTA PARTIZANA PRIZNAO: Doneo sam lošu odluku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*