SRAMNO: Borjan se dodvorava navijačima, a i sam je nekad PROVOCIRAO Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u 1/4 finale Kupa Srbije.

Branilacc trofeja je posle velike drame i penal ruleta eliminisao Radnički iz Niša.

Ipak, duel na Marakani obeležio je veliki sukob tokom penal serije. Napadač Nišlija, i bivši fudbaler Partizana, Nikola Štulić je popularnom „panjenkom“ savladao Borjana, a onda je ućutkivao navijače Crvene zvezde.

 


Sve bi, verovatno prošlo samo na tome, da Milan Borjan nije osetio potrebu da ponovo treba da bude u centru pažnje.

Kapiten crveno-belih se stuštio ka dosta mlađem kolegi iz Radničkog, a potom je nastao opšti sukob i metež na terenu.

Nikola Štulić je postupio nezrelo, ali to se i očekuje od fudbalera njegovih godina, pogotovo imajući u vidu da je od Partizanovog vunderkinda za kratko vreme stigao do Radničkog iz Niša.

Ipak, za ono što je Borjan uradio nikakvog opravdanja nema. On je po ko zna koji put odlučio da je on taj koji treba da isteruje pravdu na terenu, a sve kako bi se dodvorio navijačima Crvene zvezde.

Štulić, za razliku od Borjana, nikada nije morao da krije navijačku pripadnost. Izgleda da sjajnog čuvara mreže iz Kanade i dalje muče duhovi prošlosti.

Recimo, ona njegova izjava u kojoj je otkrio da je navijač Partizana i da bi mu bila čast da obuče crno-beli dres. Ili ono kada je kao golman Ludogoreca gol bugarskog šampiona protiv Crvene zvezde proslavio tako što je brisao kopačku Klaudiju Kešeruu.

Od kad je došao na Marakanu Borjan svakodnevno pokušava da izbriše svoju prošlost, iako mu to niko ni ne traži. On jeste kapiten Crvene zvezde, i kao takav ima veća ovlašćenja nego ostali fudbaleri, ali ih on često prekorači.

On je svojim fantastičnim odbranama u poslednjih nekoliko godina ušao u istoriju, ali i u srca svih navijača Crvene zvezde i baš zbog toga ne mora da im se dokazuje nekim stvarima koje sa fudbalom nemaju veze.

Ipak, čini se da mu oni, već pomenuti, duhovi prošlosti ne daju mira i da dok je god on na golu Crvene zvezde od njega možemo očekivati razne ispade.

 


Be the first to comment on "SRAMNO: Borjan se dodvorava navijačima, a i sam je nekad PROVOCIRAO Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*