ENGLEZI NEMAJU SRAMA: Bruka nad brukama, Mitrović PONIŽEN!

Aleksandar Mitrović je nazaustavljiv, sa 31 golom izjednačio se u samom vrhu večne liste strelaca u Čempionšipu sa Ivanom Tonijem. Međutim, to nije dovoljno da bude igrač meseca!

Pitanje je vremena kada će Srbin postati apsolutni rekorder. Fulam praktično najviše zavisi od reprezentativca Srbije i zahvaljujući njemu ovaj klub je lider Čempionšipa i grabi ka Premijer ligi.

I dok se cela Evropa klanja popularnom Mitrogolu, ljudi zaduženi za vredovanje u drugom po redu takmičenju u Engleskoj razmišljaju drugačije.

 


Iako je bio glavni kandidat za titulu najboljeg igrača Čempionšipa u mesecu januaru, priznanje je završilo u rukama Entonija Semenja, 22-godišnjeg napadača Bristol Sitija.

Ovo je prosto neverovatno, jer je Mitar u tom periodu imao učinak od šest golova i dve asistencije, dok je momak iz Gane zabeležio tri pogotka i tri dodavanja za gol saigrača. Interesantno je da je čak i direktnom duelu Fulama i Bristola Mitrović dominirao.

Ekipa sa Krejven Kotidža je slavila sa 6:2, Srbin je tada uknjižio het-trik i asistenciju, dok je Semanjo bio dvostruki strelac.

Fulam je tokom prethodnog meseca u Čempionšipu ostvario četiri pobede uz jedan remi dok je Bristol je pet prvenstvenih utakmica u januaru ostvario dve pobede, jedan remi i dva poraza o trenutno je tek na 16. mestu tabele.

 


Be the first to comment on "ENGLEZI NEMAJU SRAMA: Bruka nad brukama, Mitrović PONIŽEN!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*