KATASTROFA ZA STANKOVIĆA: Vezista Zvezde ZAVRŠIO sezonu!

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Loše veszi za Crvenu zvezdu pred start prolećnog dela sezone.

Tokom zimskih priprema u Turskoj, mladi fudbaler Crvene zvezde, Veljko Nikolić doživeo je povredu skočnog zgloba zbog koje je morao da se vrati u Beograd.

Odlučeno je i da se Nikolić pošalje u Lion na jednu od najprestižnijih klinika kako bi se utvrdio stepen povrede, a kako se saznaje, iz Francuske ne stižu pozitivne informacije.

 


Vest zbog koje će trenera kluba Dejana Stankovića sigurno zaboleti glava, je informacija da će mladi fudbaler morati da se podvrgne operativnom zahvatu i da je za njega aktuelna sezona već sada završena.

– Vratio sam se u sredu iz Liona, bio sam tri dana. Ustanovljena mi je sutura ligamenata na zglobu. Ponovo ću put Francuske za sedam, osam dana. Operacija je zakazana za 21. februar, zašiće mi ligament uz kosku. Pregled je obavio doktor Bendžamin, najbolji u toj oblasti. Pitao me je koliko me boli, da li je hronična povreda… Odgovorio sam da sam tu nogu tri, četiri puta povređivao. Ubrzo je zaključio da je neophodan operacioni zahvat. Sa time sam se složio, posle čega je on obavestio medicinski tim Crvene zvezde – rekao je Nikolić za „Sportski žurnal“ i dodao:

– Pomalo šetam. Osećam bol kad se popnem na prste ili napravim duži korak. Najviše odmaram i ležim kod kuće. Pridržavam se saveta da se ne krećem previše. Što se vežbi tiče, mogu samo u teretanu da bih održavao gornji deo tela. Posle operacije mesec dana moraću da nosim čizmu. Zatim, sledi dva meseca fizikalne terapije. Posle toga sve zavisi od mene i kako će da zaraste. Nadam se da će da prođe bez većih problema i da ću biti na terenu za četiri i po meseca. Jedno je sigurno da je za mene sezona završena. Trudiću se da budem spreman za jun i početak priprema – zaključio je Nikolić.

 


Be the first to comment on "KATASTROFA ZA STANKOVIĆA: Vezista Zvezde ZAVRŠIO sezonu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*