U ZVEZDU NEĆE NIKAD: Bivši fudbaler Partizana odbio mogućnost da pojača crveno-bele!

FOTO: FK Partizan

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Ivanović ove zime pojačao je redove Maribora.

On će u slovenačkom klubu ostati do kraja tekuće sezone i to kao pozajmljeni fudbaler beloruskog Šahtjora iz Soligorska.

Zanimljivo je da je Ivanović u Sloveniji već igrao za Olimpiju, koja je veliki rival Maribora.

 


„Ja sam profesionalac i nisam bio u Olimpiji, recimo, deceniju, da bih bio preterano emotivan prema klubu. Kad sam dobio poziv iz Maribora, nisam više razmišljao. Imao sam još nekih ponuda, ali sam se odmah odlučio za Maribor. Još dok sam bio u Olimpiji, mnogo sam slušao o tome da je Maribor organizovan klub , da je veliko ime na ovim fudbalskim prostorima. Za Olimpiju i rivalstvo ne znam, možda ja na to gledam drugačije jer nisam rođen u Sloveniji. Godinu dana sam živeo u Ljubljani i profesionalno radio svoj posao. Kao što sam dao sve od sebe za Olimpiju, daću sve od sebe i za Maribor“, rekao je Ivanović za Sportklub.

FOTO: FK Partizan

Sjajni ofanzivac ističe da nikad ne bi mogao da zaigra za Zvezdu, kao bivši fudbaler Partizana.

„To ne dolazi u obzir. Drugačije je. Ja sam odrastao u toj državi, znam šta je Zvezda, znam šta je Partizan. Mnogi će sad da kažu, ti to sad samo tako pričaš, otišao bi i tamo, čim si otišao u Maribor. Jednostavno, nije tako. Zvezdu se ne dovodi u pitanje. Bilo je lepo u Olimpiji, dobio sam dete dok sam bio u Ljubljani, vežu me lepe uspomene, ali ne osećam toliko to rivalstvo. Ovde sam da radim svoj posao i to je to.“

 


Be the first to comment on "U ZVEZDU NEĆE NIKAD: Bivši fudbaler Partizana odbio mogućnost da pojača crveno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*