PETORICA VAN STROJA: Evo ko nije otputovao na pripreme Crvene zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otpoutovali su na pripreme u Antaliju, a trener Dejan Stanković poveo je 29 fudbalera.

Crveno-beli će zbog koronavirusa kompletne pripreme provesti u Turskoj iako je bilo zamišljeno da bazični deo obave na Kipru.

Dejan Stanković za sada neće moći da računa na Milana Borjana, Vladimira Lučića i Aksela Bakajoka koji su pozitivni na korona virus, kao i na Gelora Kangu i El Fardu Bena koji nastupaju na Afričkom kupu nacija za svoje reprezentacije.

 


Put Antalije krenulo je i nekoliko akademaca u vidu golmana Stefana Marinkovića, zatim Andreja Đurića, Nikole Stankovića, te Nikole i Jovana Mituljkića.

Na spisku su: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

PROČITAJTE JOŠ:  FUDBALSKO SAVRŠENSTVO NA VAJT HART LEJNU: Rapsodija i poker magičnog Totenhema, Čelsi pod pritiskom (VIDEO)

Crvena zvezda će boraviti u Antaliji (Turska) tri nedelje, od 13. januara do 3. februara. Prvi deo priprema biće bazičan, odnosno namenjen fizičkoj pripremi, dok će drugi deo biti namenjen za kontrolne mečeve. Naš tim će u ovom periodu odmeriti snage sa Mariborom, Laskom, Šahtjorom iz Donjecka i Šahtjorom Soligorsk.

 


Be the first to comment on "PETORICA VAN STROJA: Evo ko nije otputovao na pripreme Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*