BRUKA I SRAMOTA: Isplivali JEZIVI detalju MALTRETIRANJA Novaka Đokovića!

Tanjug/AP

Advokati Novaka Đokovića su tokom suđenja otkrili neverovante detalj torture kroz koju je prolazio najbolji teniser sveta.

Novak Đoković je prolazio kroz pravi pakao na aerodromu u Melburnu, a njegove muke konačno su ugledale svetlost dana.

Nikolas Vud otkrio je da je viza srpskog tenisera poništena u 7.29 časova, a da je on o tome obavešten u 7.42. Ranije je sudija konstatovao da je Đokoviću oduzet telefon odmah po sletanju, u 4 sata i da zato praktično od ponoći do oduzimanja vize nije mogao da komunicira sa advokatima, Teniskim savezom Australije i sa bilo kim sa kojim bi mogao da pronađe rešenje.

 


– Molim vas nemojte da mi otkažete vizu. Ispoštovao sam sva pravila, imam sva dokumenta koja su od mene zahtevali. Ovde sam na određeno vreme, da bih se takmičio na turniru i to mi je rečeno – rekao im je Novak.  Posle svega  delegat koji odobrava vizu nije reagovao na molbu gospodina Đokovića. Da je saslušao, mogao je da vide da postoje drugačije okolnosti i zbog toga sada postoje ove pravne posledice – izjavio je branioc Novaka Đokovića i dodao:

– Ako ga deportuju, može da dobije kaznu od tri godine ulaska u Australiju. Gospodin Đoković je zbog toga molio delegata da mu ne ukine vizu.

Ceo transkript, koji je u žalbi, se nalazio na snimaču govora koji je korišćen.

 Snimač govora je korišćen periodično, odnosno nije korišćen tokom svih razgovora sa delegatima. Zahvaljujući tom snimaču govora mi imamo ovaj transkript ovde –  rekao je Vud i dodao: 

– Kada je isključen snimač govora, tada su mu delegati rekli da nema potrebe da traži pravne savete od advokata. Novak je sve vreme tražio samo više vremena da priča sa advokatima, jer su mu govorili o otkazivanju vize. Rekli su mu da će sačekati, pa su mu onda ponovo sugerisali da ne čeka, da sledi smena na aeodromu i da je za njega bolje da ne čeka.Transkript sa aerodroma pokazuje da mu je uskraćeno vreme da razgovara sa advokatima ujutro pre nego što mu je ukinuta viza.

 


Be the first to comment on "BRUKA I SRAMOTA: Isplivali JEZIVI detalju MALTRETIRANJA Novaka Đokovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*