GROBARI U TRANSU: Partizan završava NAJVEĆI potpis ove zime!

FOTO: FK Partizan

Partizan je blizu završetka velikog potpisa.

Iskusni vezni fudbaler Birbas Natho produžiće ugovor sa crno-belima, potvrdio je generalni direktor Miloš Vazura.

Izraelcu aktuelne obaveze sa Partizanom ističu krajem juna, ali bi trebalo da ostane u Humskoj do 2023. ili 2024. godine.

 


„Zadovoljni smo i mi s Nathom. Želimo da ostane. Počeli smo inicijalne pregovore. To smo predočili njegovom menadžeru i jasno stavili do znanja da hoćemo nastavak saradnje“, rekao je Vazura za Mozzartsport.

Natho je pre dve i po godine stigao u Beograd, mnogo puta govorio da mu se sviđa život i uslovi u Partizanu, pa i ne čudi što će ostati i dalje stanovnik srpske prestonice.

„Kad se odmor završi, a Bibars pojavi u Beogradu, tad ćemo razgovarati i sa njim lično. Idemo u tom smeru i to će biti sigurno realizovano“, dodao je Vazura.

Natho je do sada odigrao 99 utakmica za Partizan, ali je finiš tek završene polusezone propustio zbog zdravstvenih problema.

Očekuje se da bivši vezista PAOK-a, Olimpijakosa, Rubina i moskovskog CSKA bude spreman za početak priprema, kako je i najavio trener Aleksandar Stanojević.

Za sada nema trofej sa Partizanom, ali je dva puta bio strelac u sudarima sa Crvenom zvezdom – jednom za finale Kupa Srbije (1:0) i u poslednjem remiju (1:1), takođe u Humskoj.

 


Be the first to comment on "GROBARI U TRANSU: Partizan završava NAJVEĆI potpis ove zime!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*