VELEOBRT NA MARAKANI: Zvezda dobija OGROMNO pojačanje iz Španije!

FOTO: FK Crvena zvezda

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Dejan Stanković odbio dolazak desnog beka Valensija Kristijana Pićinija u Crvenu zvezdu.

Samo par dana kasnije došlo je do ogromnog preokreta, pa bi sporadični reprezentativac Italije, ipak, mogao da stigne na Marakanu.

Naime, kako saznaje Mozzart sport, Pićini je definitivno prva opcija za desnog beka Crvene zvezde.

 


Kako za sada stoje stvari, na radaru crveno-belih je i dalje igrač Gimaraeša, Falaje Sako, kao i desni bek Penjarola Đovani Gonzales, ali je Pićini realnija opcija, pošto mu ističe ugovor narednog leta, a plan je da ga u zimskom prelaznom roku dovedu na pozajmicu, da bi kada mu istekne ugovor, on i zvanično postao član Zvezde.

Pićini je prve korake napravio u Fiorentini, iz koje je išao na pozajmice u Karareze, Speciju, Livorno i Betis, koji ga je potom angažovao za 1.500.000 evra.

Potom odlazi u Sporting za nešto manje od 3.000.000 evra za koji je zabeležio 40 nastupa u svim takmičenjima. Upravo ta sezona mu je donela i debi za reprezentaciju Italije u decembru 2018. godine, što je bilo dovoljno da za njega interesovanje pokaže i španska Valensija. 

Međutim, Pićini je 2019. godine doživeo težu povredu koja mu je poremetila karijeru pa mu je u ovom trenutku neophodna sredina u kojoj će dobiti neophodne minute i mogućnost da se u potpunosti vrati u fudbalski život.

 


Be the first to comment on "VELEOBRT NA MARAKANI: Zvezda dobija OGROMNO pojačanje iz Španije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*