DA LI JE OVO ODGOVOR MRKELI? Borjan se OGLASIO i podigao buru! (FOTO)

FOTO: FK Crvena zvezda

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se danas povodom situacije koja je nastala pošto je Milan Borjan zatražio raskid ugovora sa klubom. Ipak, poslednju reč je imao golman crveno-belih!

Borjan je nasvom Instagram profilu ostavio poruku, za koju mnogi pretpostavljaju da je odgovor sportskom direktoru Crvene zvezde.

Mrkela je istakao da da nema ništa od Borjanovog odlaska pošto ima važeći ugovor sa crveno-belima.

 


– Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač- rekao je Mrkela za „Objektiv.rs“.

Nekoliko sati kasnije oglasio se kapiten srpskog šampiona.

„Pravu istinu o meni možeš da čuješ samo od mene lično. Od drugih možeš da čuješ samo ono što bi oni želeli da je istina“, napisao je Borjan u pomenutoj poruci.

 


Be the first to comment on "DA LI JE OVO ODGOVOR MRKELI? Borjan se OGLASIO i podigao buru! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*