KATASTROFA ZA ZVEZDU: Radonjić saopštio loše vesti posle pobede nad Borcem!

Dejan Radonjic
FOTO: KK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić govorio je o meču sa Borcem iz Čačka i povredama Dobrića i Davidovca.

Crvena zvezda je deklasirala Borac iz Čačka 109:62 i ostvarila 11. pobedu iz 12 utakmica u ABA ligi.

Kolo u ABA završili su ubedljivom pobedom.


„Imali smo dobar pristup, od početka nametnuli ritam, imali kontrolu… U drugom delu smo to uspeli da još podignemo i da imamo kontrolu meča, što nam je bilo jako bitno posle utakmica u žestokom rasporedu. Sutra nas čekaju nove obaveze i razmišljanja moraju da idu ka sledećem meču“, rekao je Radonjić.

Radonjić je saopštio loše vesti o povredi Ognjena Davidovca.

„Dobrić je bio na pregledu i nije mogao da igra. Videćemo koji je stepen povrede. Izgleda da nije ništa ozbiljno, ali opet, videćemo koliko će da propusti. Nikola (Kalinić) je danas uradio sve što je bilo planirano, a Davidovac je povredio zglob i čeka ga pauza koja je duga za nas u ovakvom rasporedu. Koliko će biti potrebno vremena da se vrati, videćemo. Sigurno da to neće biti tako brzo“.

Na parket se vratio Eron Vajt.

„Bilo je očigledno da je izašao iz duge pauze i da je nedovoljno spreman. Dobro je što smo imali priliku da ga u jednom ovakvom meču stavimo u funkciju i moramo da budemo strpljivi, svakako, da bismo ga sačekali u izdanju u kakvom želimo potrebno je da prođe period koji sigurno nije tako blizu“, rekao je Radonjić.

 


Be the first to comment on "KATASTROFA ZA ZVEZDU: Radonjić saopštio loše vesti posle pobede nad Borcem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*